Олешківська МВА знову оголосила тендер на придбання позашляховика

9 месяцев назад 0

Чиновники з Олешок не відмовляються від придбання нового позашляховика. 9 серпня на порталі Prozorro було оголошено тендер на закупівлю Renault Duster не раніше 2022 року випуску. 

Варто нагадати, що це друга спроба придбати позашляховик для олешківських чиновників. Перший тендер, де було навіть визначено постачальника, було відмінено через скорочення видатків бюджету. І якщо попередній тендер оголошувала Олешківська міська військова адміністрація, то нову закупівлю проводить вже Виконком Олешківської міськради. 

Renault Duster для чиновників має бути в максимальній комплектації, судячи з очікуваної вартості автомобіля — майже 840 тисяч гривень. При тому, що ціна на дану модель стартує від 672 тисяч гривень. Доставити авто переможець тендеру має до 15 жовтня цього року до міста Миколаїв. Чи доцільне таке придбання під час війни, коли Олешки залишаються в окупації, питання. 

Як раніше повідомляла "Гривна", Олешківська МВА відмінила тендер на закупівлю автомобіля Renault Duster. Саме намагання придбати позашляхових викликав скандал. Міський голова Євген Рищук пояснив потребу в автомобілі в максимальній комплектації — виїзди комісії для фіксації збитків від російської агресії після деокупації громади.