Під українським кордоном стоїть багатотисячне російське військо: повідомлення від командування об’єднаних сил ЗСУ

4 месяца назад 0

РФ не припиняє військової агресії і не робить перерви навіть на свята. Ба більше, як з'ясувалось, під українським кордоном стоїть багатотисячне російське військо. Про це стало відомо із інформації, оприлюдненій командуванням об'єднаних сил ЗСУ.

Ворог продовжує обстрілювати прикордонні райони України. Окупанти здійснюють атаки балістичними та керованими ракетами з території Курської, Брянської та Бєлгородської областей. Крім того, росіяни використовують для завдання ударів авіацію та БПЛА.

Загарбники атакують як військові об'єкти, так і об'єкти енергетичної, промислової і транспортної інфраструктури. Нерідко трапляються влучання і в житлові будинки, школи, лікарні, торговельні центри та у склади з гуманітарною допомогою. В атаках на прикордонні регіони України задіяні тисячі військових країни-агресора.

"Для виконання цих завдань країна-агресор розгорнула угруповання військ загальною чисельністю близько 19 тисяч осіб, озброєних танками, бойовими броньованими машинами, артилерійською і ракетною технікою, засобами протиповітряної оборони та оперативно-тактичними ракетними комплексами" , — повідомляє прес-служба Командування об'єднаних сил ЗСУ.

Водночас у відомстві зазначають, що, відповідно до даних моніторингу активності ворога, у прикордонних регіонах РФ та Білорусі формування ударних угруповань  не спостерігається.