Поліція фіксує наслідки чергових атак армії рф на Херсонщину, одна людина поранена

2 месяца назад 0

Ворог не припиняє обстріли звільнених населених пунктів правобережжя Дніпра, зокрема, Бериславського та Херсонського районів. Минулої доби російська армія здійснила била по житлових кварталах із реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, танків та БпЛА.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Від комбінованих атак противника потерпали Херсон, Антонівка, Чорнобаївка, Придніпровське, Олександрівка, Комишани, Садове, Берислав, Томарине, Тягинка, Монастирське, Гаврилівка, Веселе та Золота Балка.
Внаслідок російських обстрілів пошкоджено 7 приватних будинків, багатоповерхівка та автомобіль.

Війська рф атакували безпілотниками Антонівку, скинувши боєприпаси на житлові квартали. Внаслідок вибухів отримав поранення 54-річний чоловік, пошкоджено автомобіль.

Декілька годин поспіль ворожі війська з артилерії та реактивних систем залпового вогню били по Чорнобаївці, там пошкоджено приватні будинки. На щастя, ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Внаслідок російського обстрілу прибережної зони центральної частини Херсона пошкоджено багатоповерховий будинок.

На місцях обстрілів працювали слідчі, вибухотехніки та криміналісти. Поліцейські проводили огляд місць подій, збирали речові докази та фіксували наслідки ударів військ рф.

За минулу добу поліція відреагувала на 174 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 4 провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.