Пошкоджена критична та комунальна інфраструктура. Армія РФ обстріляла 14 населених пунктів Херсонщини

2 недели назад 0

Російські війська упродовж доби обстріляли 14 населених пунктів на правобережжі Херсонської області.

Про це в Telegram вранці 27 квітня повідомив керівник обласної військової адміністрації  Олександр Прокудін .

Військові РФ били по житлових кварталах Антонівки, Придніпровського, Велетенського, Інженерного, Кізомису, Комишан, Станіслава, Білозерки, Берислава, Золотої Балки, Томариного, Нововоронцовки, Козацького та Херсона, йдеться в повідомленні.

Пошкоджені об'єкти критичної та комунальної інфраструктури, будинки та автомобілі. Одна людина загинула, восьмеро — поранені, повідомив Прокудін.
 
Що відомо про обстріли Херсонщини 26 квітня 2024 року Упродовж доби на Херсонському напрямку російські військові завдали авіаудару по Томариному. З артилерії та мінометів обстріляли близько 20 населених пунктів. Зокрема Тягинку, Іванівку, Новотягинку, Білозерку, Велетенське, Токарівку та Кізомис.
На Нововоронцовській трасі на Херсонщині російська армія скинула вибуховий предмет на автомобіль. 60-річний чоловік та 64-річна жінка отримали уламкові поранення рук та ніг.
Російські військові атакували дроном-камікадзе цивільну автівку біля Золотої Балки на Херсонщині. Поранений 44-річний чоловік.
Внаслідок російського обстрілу загинув 39-річний житель селища Козацьке Каховського району. За фактом порушення законів та звичаїв війни відкрили кримінальне провадження.
Російські військові вранці вдарили по селу Велетенське на Херсонщині. Уламкове поранення руки і вибухову травму отримав 34-річний чоловік.