Пошкоджені склад та автівка громадської організації: через обстріл Херсонської області припинили роздачу допомоги

9 месяцев назад 0

Через атаку російських військових по Херсонській області були пошкоджені склади та автомобіль громадської організації ADRA.

Про це  на сайті Організації Об'єднаних Націй в заяві гуманітарної координаторки в Україні Деніз Браун.

В організації зазначили, що у п'ятницю, 11 серпня 2023 року, громадська організація ADRA була змушена припинити розподіл гуманітарної допомоги після того, як їхній склад та автомобілі були пошкоджені російськими снарядами.

"Люди та цивільна інфраструктура продовжує потерпати від невибіркових ударів РФ. Обстріли вплинули також на роботу гуманітарних організацій та здатність допомагати постраждалим від наслідків війни ", — йдеться у публікації.

Що відомо про обстріли Херсонської області 11 серпня 2023 року Зранку російські війська з артилерії обстріляли Херсон. Снаряди поцілили поблизу багатоповерхівки. Були поранені жінка та чоловік. Пізніше стало відомо, що чоловік помер у лікарні.

Також відомо, що близько 4 ранку російська армія обстріляла Комишани. Влучили в будинок, поранені троє жінок, їх ушпиталили.

У той же день о 8 ранку російські військові скинули з безпілотника вибухівку на пункт видачі гуманітарної допомоги в Бериславі. Поранені двоє поліцейських та місцевий житель.