Ректор ХДУ: Херсонський держуніверситет відчуває підтримку друзів

2 года назад 0

Херсонський державний університет відчуває підтримку друзів зі всієї України, — розказав ректор ХДУ Олександр Співаковський:
Декілька тижнів тому Гуманітарний відділ ХДУ започаткував відеомарафон «ХДУ з Україною в серці», в якому вже взяли участь понад 20 українських зірок! Кожного дня на наших сторінках у соцмережах ми викладаємо мотивуючи роліки, спрямовані на емоційну підтримку як наших здобувачів та викладачів, так й всіх херсонців.
Співаки, журналісти, коміки, спортсмени та блогери – записують та надсилають нам зворушливі відеозвернення. І вони набирають тисячі переглядів! Отже — разом робимо гарну справу.
Серед відомих людей чимало випускників й друзів Херсонського державного університету. Зокрема, це TARABAROVA (до речі, вона була першою у цьому марафоні), стендап-комік Слава Бу, ведучий телеканалу «М1», резидент та Dj найтанцювальнішої радіостанції нашої країни «KISS FM» Олександр Клімцов, ведучий телевізійних програм Максим Зборовський, ведучі Маричка Падалка, Коля Серга, співаки Віктор Романченко, Ольга Цибульська, М’ята, Вадим Олійник, Альона.Альона…
Переглянути відеозвернення можна на сторінках ХДУ в Інстаграм та Фейсбук. Марафон триває! Херсон – це Україна, ХДУ – це Україна!