Росіяни скаржаться на українські “отруйні дрони” під Херсоном

8 месяцев назад 0

Росіяни продовжують продукувати безглузді фейки для того, щоб якось виправдати відсутність успіхів у війні з Україною. Часом для цього вони вигадують неіснуючу зброю, яка, як зазначається, надає перевагу Збройним Силами України. Так, новою неіснуючою  “вундервафлею” стали українські “отруйні” дрони, що нібито використовуються нашими військовими на Херсонщині.

Про це повідомляють російські журналісти.

“Дрони, які на нас запускають ЗСУ, почали просичувати хімією. Вона здатна призвести до смерті.  Як було у мене у підрозділі: запустили на наші позиції коптер, після його посадки ми не звернули уваги на дивні точки. Солдата, який його підняв, за півтори години почало рвати, піднялася температура, було сильне запаморочення. Після кількох днів у лікарні він відновився, діагностували отруєння. Після посадки дронів потрібно обов’язково перевірити їх на відсутність сторонніх плям, оскільки це може бути хімія. Брати до рук лише у захисті !” – передають слова начебто російських військових ЗМІ окупантів. І ця історія є дещо нереалістичною. Труїти дрон у розрахунку на те, що хтось з росіян візьме його до рук – безглуздо, адже найдешевший китайський безпілотник коштує набагато дорожче за життя російського солдата і жертвувати дроном заради одного чи двох росіян не резонно.

Якщо ж коптери повертаються назад на українські позиції, то чому не труять військовослужбовців ЗСУ, які 100% мають взяти їх до рук? Ну і стосовно “симптомів отруєння”, то те, що описали російські пропагандисти, більше схоже на алкогольну інтоксикацію, що і не дивно, враховуючи симпатію росіян до спиртовмісних напоїв.