Російські силовики проводять виховні лекції в Скадовській школі

5 месяцев назад 0

В тимчасово окупованому  Скадовську фахівці Слідчого комітету РФ проводять виховні лекції для дітей у створених окупантами кадетських класах. 

Про це журналістам  Район.Скадовськ стало відомо з медіа, підконтрольним окупаційній адміністрації. 

Під час зустрічі співробітник окупаційного відомства поділився з учнями Скадовської школи №1 особистим досвідом роботи та розповів про завдання, спрямовані на розкриття різних злочинів. 

Як заявили в Слідчому комітеті РФ, такі заняття з учнями окупованих шкіл Херсонської області будуть проходити на постійній основі. 

Довідково. Слідчий комітет Російської Федерації — федеральний державний орган у Російській Федерації, який здійснює повноваження у сфері кримінального судочинства й інші повноваження відповідно до законодавства.

Утворений на базі Слідчого комітету при Прокуратурі Російської Федерації. Є державною воєнізованою організацією. Наділений правом провадження попереднього розслідування у формі попереднього слідства. У СК РФ, як у Прокуратурі РФ та МНС Росії, передбачена військова, правоохоронна та федеральна громадянська держслужба. Керівником є  Алєксандр Бастрикін , який очолює комітет з 2011 року.