Сьогодні ворожий снаряд у Херсоні вбив бійця, який пройшов через Іловайськ

8 месяцев назад 0

Стало відомо, хто загинув під час ранкового обстрілу тролейбуса в обласному центрі. 49-річний старший сержант поліції, який отримав несумісні з життям поранення, — це колишній боєць батальйону “Херсон” Андрій Тарчинський. Він пройшов через “іловайський котел” влітку 2014-го.

Втрата побратимів. Поранення. Після міліційного батальйону повернувся на службу до органів внутрішніх справ. Працював у водній поліції. І наразі служив у Херсоні, звільненому, такому небезпечному…  “Разом проходили службу. Мав честь неодноразово вручати Андрію відомчі відзнаки. Він був справжнім. Людиною, Воїном, Другом”,  — написав очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Випало знати Андрія особисто. З ним познайомилися, коли знімали фільм про долю батальйону “Херсон”. Це була людина, яка попри все пережите, зберегла оптимізм. Таким позитивним, готовим завжди і всім прийти на допомогу, Андрій і залишиться в моїй пам’яті. Сумно, що коли герої, яким вдалося вирватися з самого пекла, гинуть у мирному Херсоні. Хоча мирним місто, в яке постійно прилітають смертельні “привіти” від ворога, назвати не можна. Марина САВЧЕНКО.

Світла пам’ять Андрію, який до останнього залишався на службі українському народові.