В Херсоні поліцейські провели безпекове відпрацювання на території Дніпровського ринку

2 недели назад 0

Сьогодні працівники поліції спільно з представниками Інспекції з контролю за благоустроєм та Держпродспоживслужбою відвідали територію Дніпровського ринку, де провели профілактичні заходи, направлені на безпеку продавців та відвідувачів.

Про це звітує пресслужба поліції Херсонської області.

Дніпровський район, зокрема і територія ринку, постійно потерпають від обстрілів російською армією. Тож аби запобігти небезпечним ситуаціям, поліцейські нагадали торгівельним працівникам та відвідувачам ринку правила безпеки.

Правоохоронці закликали у разі сигналу «Повітряна тривога» чи звуках вибухів негайно йти в укриття, пояснили дії на випадок виявлення вибухонебезпечних предметів. Задля безперешкодного проїзду спецтранспорту просили продавців прибрати і надалі не розміщувати торгівельні ятки на проїжджій частині. Адже у випадку пожежі чи пораненнях мирних мешканців автомобілі поліції, рятувальників та «швидкої» не зможуть проїхати захаращеною дорогою, щоб вчасно надати допомогу й ліквідувати наслідки.

Також під час відпрацювання громадянам наголошували й на дотриманні санітарно-епідомологічних вимог. Адже у разі їх порушення значно підвищуються ризики отруєнь, викликаних вживанням продуктів сумнівної якості.

Поліція продовжує забезпечувати правопорядок у місті, працює 24/7 заради вашої безпеки, тож просимо з розумінням ставитися до превентивних заходів, перевірок документів чи транспортних засобів.