В окупованому Генічеську окупанти визнають провал «сухого закону»

2 месяца назад 0

В окупованому  Генічеську окупанти визнають провал сухого закону, який вони ввели більше двох років тому.

Про це редакції  стало відомо з окупаційних джерел новин.

Окупаційні сили в Генічеську намагаються боротися з вживанням алкоголю серед місцевого населення, проводячи акції та рейди. Незважаючи на введений два роки тому сухий закон, місцеві жителі продовжують споживати алкоголь через стреси, пов’язані з життям під окупацією.

Днями Генічеське окупаційне управління внутрішніх справ провело акцію «Тверезий водій». Про це повідомили в ГУ МВС Росії по Херсонській області. Під час рейду співробітники автоінспекції роздавали водіям інформаційні буклети, нагадуючи про суворі штрафні санкції для тих, хто сідає за кермо в нетверезому стані.

За даними буклетів, водії, спіймані в стані алкогольного сп’яніння, ризикують втратити права на 1,5-2 роки та отримати штраф у розмірі 30 тисяч рублів. При повторному порушенні передбачено позбавлення прав на 3 роки та штраф у 50 тисяч рублів.

Цією «акцією» окупанти, фактично, розписалися у власній неспроможності якось впливати на цю ситуацію. Місцеві жителі продовжують вживати алкоголь, що окупанти фактично визнають через постійні акції та рейди. Стреси від життя в окупації та невизначеність майбутнього змушують людей шукати полегшення в алкоголі, незважаючи на заборони та ризик штрафів.

Нагадаємо, що сухий закон у Генічеську був введений два роки тому окупаційною владою, але він не зміг змінити поведінку населення.

Навіть регулярні рейди та штрафи не зупиняють людей від вживання алкоголю.