У Херсоні дерева прикрасили патріотичними стрічками 

10 месяцев назад 0

Незважаючи на те, що Херсон з перших днів перебуває в окупації російських військ, українські патріоти продовжують визвольну боротьбу і здійснюють видимі протести, зокрема прикрасили дерева у місцевих парках і скверах жовто-блакитними стрічками. Це єдине, що їм вдається робити, оскільки мирні мітинги вже давно заборонені самопроголошеною владою, а ризик бути затриманим військовою адміністрацією дуже високий. Ініціатором видимої акції став депутат Херсонської міської ради, лідер руху «Зе-молодіжка!» Нісар Ахмад.

«Після того, як ви провели обшуки по двом адресам, пограбували мене, розшукували по багатьом робочим об’єктам, допитували моїх співробітників про моє місце знаходження і тд. Ні, ви не вгадали! Попри це я продовжував робити все, щоб скоріше вишвирнути вас з наших земель!

Можливо ви будете здивовані, проте бажаючих отримати ось такі стрічки було стільки, що просто не вистачало матеріалів. Проте ми старались забезпечити всіх наших активістів і патріотів ними, символікою протесту та незламності!

Запам’ятайте, ми, жителі Херсонщини, й надалі будемо робити все, аби ви, нелюди, якнайшвидше покинули нашу землю!

Повірте, тут вас не чекає нічого. КОЖЕН від малого до старого мріє і молиться за те, щоб ви зникли з нашої землі!

Велике дякую кожному, хто допомагав і досі допомагає розвішувати ці не просто стрічки, а символи свободи та непереможного духу. Ви справжні герої! Бо показуєте не піаром, не словами, а ділом, що любитеУкраїну і не готови сидіти склавши руки! Разом до перемоги!

Слава Україні!», – повідомив на власній сторінці у Фейсбук Нісар Ахмад .