У Херсоні працює молода художниця

3 года назад 0

Херсонка Анастасія П‘ятакова — 17-річна художниця. Дівчина працює в сюрреалістичному та експресіоністичному стилях. Улюблений образ — птах, колір — червоний.
Художниця Анастасія П‘ятакова розказує, що малювання — її арт-терапія і таким чином вона знімає стрес: " Мені після малювання стає набагато краще. Я взагалі рада тому, що відкрила у собі такий талант" , — каже дівчина.

Малювати Анастасія П‘ятакова почала у 15 років. Розказує, що вийшло це випадково. З подругою пішли на річку і взяли з собою фарби і картон. Почали малювали. Саме це допомогло відволіктися від проблем, які були на той час у дівчини. "Я почула натхнення після цього вирішила не зупинятися, вирішила будувати себе у цій сфері. Я почула свій внутрішній голос. Він сказав, що це твоє, ти повинна це робити", — говорить Анастасія.
Юна художниця працює в експресіоністичному і сюрреалістичному стилях. Іноді у своїх роботах використовує абстракціонізм. Розказує, що не малює реалізм, бо для передачі реальності є фотографії. Полюбляє яскраві кольори. Образи вигадує, а іноді їх бачить у ві сні. На картинах, каже Анастасія, особисте світосприйняття. Кожна картина – це певна особиста історія, певний життєвий етап.
, — говорить художниця.
Восени цього року в Анастасії була персональна виставка. Більшість робіт, які виконані на полотні були продані. За ці гроші дівчина купила собі на шкільний випускний сукню, туфлі та діадему.
"Мій улюблений колір — червоний, я давно мрію пофарбувати волосся у червоний колір. Це мій внутрішній світогляд. Моя мета потрапити в університет. А ще я мрію продавати свої картини за кордон, написати книгу та продавати співачці свої вірші. Також я дуже хочу навчитися готувати", — розказує Анастасія.

Крім малювання Настя пише вірші, захоплюється театральним мистецтвом і зараз опановує новий напрямок – флористику. "У мене творча відпустка. Зараз я навчаюсь на флориста. Вважаю, що це цікава професія. Я хочу навчитися правильно компонувати квіти, щоб вони якомога довше зберігалися" , — каже художниця Анастасія П‘ятакова.
Суспільне.Херсон