У Херсоні пропонують новорічні ялинки у горщиках

2 года назад 0

П’ять лісгоспів Херсонщини почали заготівлю молодих деревець для передсвяткових базарів. Їх або пилятимуть у ході рубок догляду, або ж спеціально висаджували для заготівлі на окремих ділянках.
Усього планують продати 3,5 тисяч ялинок та сосонок вартістю від 120 гривень за деревце. Але тим не обмежаться. Скадовський лісгосп, наприклад, пропонуватиме усім бажаючим ще й живі ялинки в горщиках по ціні від 200 гривень за штуку.
Для тих, кому велике дерево встановлювати нікуди, а мати в хаті святковий атрибут бажання є, будуть продавати святкові пакети з набором гілочок – по 35 гривень за пакет.
Причому лісоводи цьогоріч стануть не тільки оптовими постачальниками ялинок для підприємців — перекупників, а й самі не проти виступити і їх продавцями уроздріб.
«Ялинки й сосонки за справедливими цінами збуватимуть на передсвятковій ярмарці біля кіноконцертного залу «Ювілейний» у Херсоні. Торгівлю там будуть вести почергово працівники усіх п’яти лісгоспів, де виростили деревця», — доповнила начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Тетяна Касіч.
Сергій ЯНОВСЬКИЙ Новий день