У Херсоні влаштували новорічне свято дітям захисників України

2 года назад 0

Одним із найгірших побічних наслідків будь-яких бойових дій є проблема сирітства, не оминає, на жаль, ця проблема і Україну. Внаслідок загибелі біля 4,5 тис. солдатів Збройних сил України велика кількість дітей залишилася без батьків. Незважаючи на те, що солдати своєю самопожертвою врятували від знищення українську державу як політичний інститут, остання, часто не виконує свою роль у допомозі сім’ям, які залишилися без головного годувальника, або виконує цю роль незадовільно.
Особливо нагально ця проблема відчувається у невеликих населених пунктах: містечках та селах. Велика кількість людей раптово залишилася без фінансової підтримки, багатьом потрібна хоча б моральна, а часто і психологічна допомога. Діти воїнів АТО/ООС, які загинули за Батьківщину і її народ, часто залишаються наодинці із багатьма економічними, соціальними, побутовими проблемами.
Звичайно, в наш час постійних політико-економічних трансформацій важко, а часто і неможливо вгамувати весь біль тих людей, що втратили у бойових діях свою близьку людину. Але, потрібно показати, хоча б невеликий, але дієвий приклад того, як вважливо допомагати ближньому, продемонструвати ефективний приклад представникам державних і самоврядних інститутів. Презентувати цінності, які надають віру у подальше майбутнє.
Враховуючи ці аспекти громадська організація «Щаслива нація», громадська спілка «Єдина родина» за підтримки голови Херсонської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» організували новорічне свято 57 дітям (з усієї області) чиї батьки загинули за нашу свободу на Сході України.
Почалося святкування з привітання місцевих художніх дитячих колективів, а надалі до дітей завітав з подарунками Святий Миколай (роль якого виконував народний артист України — Євген Гамаюнов), вела святковий концерт Заслужений діяч мистецтв України — Тетяна Князєва.
У привітальній промові до дітей та сімей загиблих захисників України голова Херсонської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Іван Бебко зазначив: "…важливою та актуальною є постійна підтримка тим людям, завдяки яким ми можемо вільно дихати та існувати на своїй рідній землі»"
Спостерігаючи невимовну радість дітей від запальних танців, музичних інтерактивів, веселих ігрових анімацій, важливо зазначити, що для творення добрих справ не існує жодних виправдань. Маємо надію, що приклад проведення даного заходу стане гарним стимулом для різних політичних та державних інституцій.
ХОО ПП "УДАР Віталія Кличка"