У Каховському районі окупанти ніяк не можуть вирішити проблеми зі світлом

3 недели назад 0

«У селі Дудчине Каховського округу стався інцидент: автомобіль зіткнувся з опорою електропередач, що привело до перегоряння автомату і проводки, залишивши половину села без світла і без водопостачання все село» , -повідомляє у своєму телеграм-каналі голова окупаційної адміністрації Каховського «муніципального округу» Павло Філіпчук. Що за автомобіль, не деталізує. Та зазвичай у подібні аварії потрапляють військові.

Автомат і проводку, пише колаборант, полагодили своїми силами, а от щоб поставити на місце збиту опору, довелось чекати спеціалістів окупаційного РЕЗ. Вони ж мали відновити живлення на вулиці Садовій у селі.

А от у самій Каховці окупаційних електриків дочекатись не можуть. Окупаційна адміністрація написала з цього приводу: «У зв’язку з випадками відсутності електроенергії у місті Каховка, що почастішали, жителі приватного сектору зіткнулися з ситуацією, коли невідомі особи ходять приватними домоволодіннями і пропонують відновити електропостачання за плату».

Про таких осіб колаборанти пропонують каховчанам відразу повідомляти в окупаційну поліцію, бо, пишуть, «комунальні служби не стягують плату з жителів за відновлювальні роботи по електроенергії».

Богдан СТРАЖАК,