У Нижніх Сірогозах Херсонської області дороги асфальтують у грудні

4 месяца назад 0

Так званий “губернатор Херсонської області” Володимир Сальдо вдає бурхливу діяльність, влаштовуючи особисті прийоми громадян.Активісти селища Нижні Сірогози вирішили перевірити, що він робитиме, тож буквально днями поскаржилися йому на поганий асфальт на вулицях Таврійська та Шевченка. Асфальт там справді був поганим – востаннє дорогу ремонтували близько 30 років тому.

Володимира Сальдо не збентежило, що зараз грудень і кругом сніг. Раз надійшов сигнал від місцевих жителів, необхідно показати, що так звана влада чує народ і для нього старається. Він одразу ж розпорядився відремонтувати дорогу.

Ремонт на вулиці Таврійська вже триває. Вона невелика – всього 3,6 кілометра. Фахівці розчистили сніг і старанно укладають асфальт на промерзлу землю. Робота на вулиці Шевченка скоро розпочнеться. Там необхідно заасфальтувати 1,6 кілометра дороги. Протягом кількох днів роботи буде завершено.

Ця історія веселить інтернет-користувачів. В українських пабліках сміються над укладанням асфальту взимку. Зрозуміло, що так звана “влада” Херсонської області поспішає показати свою турботу про людей, тож навіть не замислилася про те, наскільки довговічним буде такий асфальт.