У селах Нововоронцовської громади замінюють вікна у пошкоджених від обстрілів будинках

6 месяцев назад 0

У Нововоронцовській селищній військовій адміністрації інформують про заміну вікон у Хрещенівському старостинському окрузі.

«Довгі місяці перемовин, складання документів, обстеження, замірів — і ми нарешті можемо сказати, що більшість склопакетів і вікон, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, у цьому окрузі замінено на нові. Було замінено 500 пошкоджених вікон. Це стало можливим завдяки допомозі і підтримці БФ Global Empowerment Mission.

Ця робота продовжується — на сьогодні здійснюються заміри пошкоджених вікон у Осокорівці, а далі продовжимо нашу співпрацю із GEM і по інших населених пунктах.

Також маємо першу звітність від Хрещенівки, Шевченківки та Петрівки щодо отриманого цементу, який нам передали наші постійні помічники — Херсонська обласна комунальна аварійно-рятувальна служба (ХОКАРС). 130 домогосподарств з цих населених пунктів отримали цемент для відновлювальних робіт у своїх домівках.

Успішно цемент отримують і мешканці Нововоронцовки та Нововоскресенського, на черзі формується список для мешканців Любимівського та Миролюбівського старостатів» , — йдеться у повідомленні.