Учням 12-ти шкіл Херсонщини тепер буде ще цікавіше на математиці, біології та хімії

5 лет назад 0

Депутати Херсонської обласної ради під час сесії прийняли рішення щодо передачі навчальним закладам регіону майна, придбаного за рахунок субвенції з державного бюджету.

Так, облрада затвердила передачу 8 спеціалізованих автобусів для перевезення школярів. Транспортні засоби «Богдан-А22412», вартістю 1795500 гривень, кожен отримають сільські та селищні ради, школи та комунальні установи, які обслуговують заклади освіти. До речі, урочиста передача автобусів відбулася сьогодні вранці на площі Свободи, і вже найближчим часом нові автобуси з'являться в Іванівці, Асканії-Новій, Першопокровці та інших населених пунктах.

Також 12 опорних шкіл Херсонщини отримають засоби навчання для початкових класів. Вартість одного комплекту, який буде передано до кожного конкретного закладу, склала 243945 гривень. Крім того, було передано засоби навчання для кабінетів математики, біології та хімії для 38 закладів загальної середньої освіти з поглибленим/профільним вивченням природничих та математичних предметів. Такі комплекти мають різну ціну. У сумі на їх придбання було витрачено 12086000 мільйонів гривень.

 

Херсонська обласна рада