«Укртелеком» поступово продовжує відновлення надання послуг фіксованої телефонії у деокупованих населених пунктах Херсонської області

9 месяцев назад 0

Розуміючи потребу в користуванні послугами фіксованого телефонного зв’язку, АТ «Укртелеком» поступово продовжує відновлення надання послуг фіксованої телефонії у деокупованих населених пунктах Херсонської області, де телекомунікаційна інфраструктура оператора була пошкоджена чи знищена ворогом.

Надання послуг фіксованого телефонного зв’язку буде відбуватися на базі технології конвергентної телефонії. Послуга «Альтернативна телефонія» дозволяє зберегти свій фіксований номер телефону,  користуватися послугами місцевого, міжміського, міжнародного телефонного зв’язку, здійснювати дзвінки абонентам мобільного зв’язку та на екстрені служби (101, 102, 103, 104 тощо). Для вибору доступні всі тарифні плани фіксованої телефонії, у тому числі й ті, що включать  дзвінки на міжміські номери й мобільних операторів.

Усі мешканці населених пунктів Херсонської області, хто бажає відновити користування послугами фіксованої телефонії, можуть звернутися до Укртелекому в зручний спосіб: за номером 0800506055, залишити звернення на сторінці у  в особистих повідомленнях або на сайті .

Довідка:
Акціонерне товариство «Укртелеком» – одна з найбільших телекомунікаційних компаній в Україні, що пропонує своїм клієнтам у всіх регіонах країни практично всі види сучасних телекомунікаційних послуг за єдиним рахунком. Укртелеком є провайдером швидкісного фіксованого інтернету, що має найширше покриття.
Оператор реалізовує масштабні проєкти розвитку і модернізації мережі, які передбачають заміну мідних кабелів на оптичні та розширення географії послуг – щороку оператор будує тисячі кілометрів оптики. 
Укртелеком є єдиним учасником та засновником ТОВ «ТриМоб», що є постачальником послуг рухомого (мобільного) зв’язку в стандарті UMTS/WCDMA під торговою маркою «ТриМоб».
З 2013 року Укртелеком приєднався до бізнесів SCM.