За добу на Херсонщині четверо людей загинули, підірвавшись на мінах

1 год назад 0

На Херсонщині за минулу добу четверо людей загинули, підірвавшись на мінах. Ще одного чоловіка доставили до лікарні з мінно-вибуховою травмою та контузією,  поліція Херсонщини у Facebook.

За даними слідства, 54-річний чоловік разом з 41-річною дружиною на автомобілі "Таврія" рухалися польовою дорогою за Олександрівкою і наїхали на міну. Від отриманих травм водій та пасажирка загинули на місці, йдеться в повідомленні.

Ще двоє людей загинули 3 січня за Малою Олександрівкою Бериславського району. 41-річний водій автомобіля "ВАЗ-21012" разом з двома пасажирами наїхали на вибуховий пристрій — водій та один пасажир отримали травми, несумісні з життям. Другого пасажира доставили у лікарню з мінно-вибуховою травмою та контузією. Що відомо

  • На Херсонщині у Бериславському районі п'ятеро людей підірвались на мінах. Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за порушення законів і звичаїв війни Кримінального кодексу України.
  • На Херсонщині продовжують розміновувати території. Тікаючи, російські військові залишили міни на дорогах, у лісосмугах, полях, будівлях та житлових будинках.