Захищаючи Україну, на війні загинув боєць з Херсонщини Олександр Юров

7 месяцев назад 0

На російській війні загинув житель Херсонської області Олександр Юров.

Про це Суспільному повідомила його колега, викладачка херсонської музичної школи №4  Ольга Куц.

За словами жінки, Олександр зустрів повномасштабне вторгнення у Херсоні. Після виїзду з тимчасово окупованого міста, пішов на війну добровольцем.

"До початку війни Олександр грав в оркестрі, у різних херсонських музичних колективах, близько 10 років працював у нашій музичній школі, був дуже талановитою, активною та доброю людиною. Я його запам'ятаю на все життя, він завжди був драйвовим, намагався реалізувати себе у різних проєктах" , — говорить Ольга.

Олександр Юров мав позивний "Музикант, у нього залишилась донька.

Про загибель військового також повідомила у Facebook його колега Лілія Маковецька.

"Олександр із захопленням розказував про свою улюблену справу, про те, як обов'язково купить після війни найкращу гітару і буде дарувати знання з музики своїм учням. Він тільки прийшов з навчання. Повернувся якимось дорослішим, впевненішим. Це був уже інший Сашко, хоча посмішка і швидкість у рухах залишилися, але інший…" , — написала жінка
 
Раніше в ОВА повідомили, що 25 серпня попрощались з двома загиблими військовослужбовцями Максимом Шакулою та Сергієм Колесніченком.

22 серпня у Херсоні попрощалися з захисниками України Романом Сагановим та Олександром Дембровським, які загинули у бою з російськими окупантами.

Також у Херсоні 29 серпня попрощалися із військовим Данилом Сікорським, який загинув на сході України. Він був командиром двох підрозділів на Бахмутському напрямку.

Раніше стало відомо, що на війні за Україну загинув житель Львового Херсонської області, військовослужбовець Євген Мітін.