Захищаючи Україну загинув військовий з Херсонської області Євген Мітін

9 месяцев назад 0

У на війні за Україну загинув житель Львового Херсонської області військовослужбовець Євген Мітін. Про це у Facebook  Львівський старостат Тягинської громади.

Євген Мітін відслужив строкову службу, в березні 2023 року підписав контракт і пішов захищати незалежність України. Навчався в Ольгівському науковому ліцеї, потім здобув професію зварювальника.

" Завжди готовий прийти на допомогу всім кому вона потрібна. З шкільних років захоплювався воїнами АТО, їх відвагою і хоробрістю ",  говорить про Євгена його вчитель Світлана Решетило.

22-річний військовослужбовець був єдиним сином у сім'ї.

Також на російсько-українській війні, в боях за​ свободу та незалежність країни загинув житель Херсонщини Олександр Місюра. Він загинув на Бахмутському напрямку.

Раніше ОВА повідомила, що 18 серпня на Херсонщині попрощались із військовослужбовцем ЗСУ Миколою Драєм. Він загинув на Запорізькому напрямку. Миколі було 53 роки, у нього залишилась дружина та двоє неповнолітніх дітей.

Каланчацька селищна військова адміністрація повідомила, що 13 серпня року при виконанні бойового завдання на війні Росії з Україною загинув місцевий житель Володимир Якименко.

Також 5 серпня, захищаючи Україну, загинув житель Зеленівки Денис Малишко. 3 серпня на Херсонщині попрощалися із загиблим на війні жителем Новорайської громади Віктором Герасименком.​