Заступник Міністра внутрішніх справ Богдан Драп’ятий з робочим візитом відвідав Запорізьку та Херсонську області

6 месяцев назад 0

За підсумками поїздки, визначили перелік питань, які потребують практичного вирішення, зокрема щодо покращення законодавчого та нормативно-правового регулювання, для більш ефективної роботи в умовах воєнного стану.

Про це повідомляє  Департамент комунікації МВС України.

"На виконання розпорядження Кабінет Міністрів України та доручення Міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка здійснив службове відрядження до Запорізької та Херсонської областей, зокрема до обласних центрів. Вкотре переконався в тому, що українці – титани! Сили безпеки й оборони, зокрема органи системи МВС України – герої"
, — написав на своїй сторінці у  заступник Міністра.

Богдан Драп'ятий оглянув укриття й Пункти Незламності, зустрівся з піротехніками ДСНС України, які здійснюють розмінування Херсонщини. Також відвідав один з класів безпеки в Запоріжжі.

Разом із заступником Голови Запорізької обласної військової адміністрації Євгеном Мироненком здійснив візит до Кушугумської селищної ради.

Окрім цього, оглянув Пункти Незламності й укриття в Херсонському державному університеті, зустрівся з науково-педагогічним колективом.