З’явився порядок денний завтрашнього виконкому Херсонської міськради

6 лет назад 0

20 березня о 10.00 відбудеться засідання виконавчого комітету міської ради.

Як поівдомляє офіційний сайт міст, серед питань, винесених на розгляд:

1. Про  стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати  у м. Херсоні в 2017  році  та   організацію   роботи з цих питань у 2018 році.

2. Про затвердження Порядку розрахунку компенсаційних виплат транспортним підприємствам за пільгове перевезення окремих категорій громадян за рахунок коштів міського бюджету та розрахунок коефіцієнта співвідношення безплатно перевезених і платних пасажирів у міському електричному транспорті.

3. Про погодження проекту рішення міської ради «Про звіт щодо виконання Програми шефської допомоги військовій частині А 1088 і військовій частині А 1836 Збройних сил України та сприяння Херсонському об’єднаному міському військовому комісаріату».

4. Про погодження проекту рішення міської ради «Про звіт щодо виконання Програми забезпечення публічної безпеки і профілактики злочинності у м. Херсоні, матеріальної підтримки діяльності  поліції, правоохоронних органів  та громадських формувань на 2016-2017 роки».

5. Про погодження проекту рішення міської ради «Про затвердження Програми матеріально-технічної підтримки діяльності правоохоронних органів».

6. Про затвердження відкоригованих планів робіт управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку міської ради на 2018 рік тощо.