Бій Валентини Шевченко проти Алекси Грассо за титул UFC закінчився нічиєю

7 месяцев назад 0

На UFC Fight Night 227 головною подією був матч реванш Валентини Шевченко проти Алекси Грассо за титул чемпіонки у найлегшій вазі серед жінок. Через скандальне рішення суддів сталася нічия, яка може слугувати приводом до третього та останнього поєдинку.

Вболівальники UFC можуть переглядати поєдинки не тільки заради розваги, а ще й задля заробітку. Для цього потрібно зайти на сайт  та зробити ставку на переможця. Використовуйте свої знання, дивіться бої та заробляйте. 

Хронологія поєдинку У першому раунді Шевченко контролювала центр октагона, активно пробивала двійками та боді-кіками. Суперниця працювала другим номером та контратакувала. Під кінець раунду Шевченко перевела бійку у партер, де намагалась вийти на больовий прийом. Суперниця без проблем піднялась та вирівняла ситуацію. Судді віддали перевагу у раунді Шевченко.

У другому періоді вже Грассо була близька до нокауту. Шевченко пропустила серію ударів, проте швидко піднялась та втрималась на ногах, намагаючись перевести бій у клінч або партер. У підсумку Валентині вдалося відновитись після пропущених ударів. Судді цілком заслужено віддали цей раунд на користь Грассо.

Третій раунд Валентина вирішила провести в партері. Після успішного тейкдауну вона була близька до перемоги, оскільки вийшла на задушливий прийом. Проте Грассо витримала та не здалась. Раунд відмітили на користь Шевченко відповідно до записок суддів.

У четвертому періоді суперниці активно атакували та обмінювались ударами. Валентина працювала другим номером, а Грассо йшла в атаку. У підсумку двоє з трьох суддів віддали раунд на користь Шевченко.

У п'ятому періоді Шевченко допустила фатальну помилку. Вона провела тейкдаун, проте помилилася та програла позицію. Через це Грассо опинилась зверху та вже до кінця поєдинку там і залишалась, завдаючи удари та намагаючись провести больовий прийом. Вся перевага Валентини впродовж бою забулась, бо у кінцівці було враження, наче вона чудом дотрималась до удару гонга.

У підсумку нічия та непогані умови для третього вирішального бою.