Блискучий виступ вихованки Єлизавети Мерешко на чемпіонаті Європи з плавання серед спортсменів з УОРА

3 года назад 0

З 16 по 22 травня 2021 року у м. Фуншал, Мадейра (Португалія) проходив чемпіонат Європи з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, у якому перемогу здобула національна збірна команда пловців-паралімпійців України серед 43 європейських країн, виборовши 37 золотих, 31 срібну та 27 бронзових медалей.

Херсонську дитячо-юнацьку спортивну школу № 6 Херсонської міської ради у складі національної збірної команди України представляла вихованка ДЮСШ №6, Заслужений майстер спорту України – Мерешко Єлизавета, яку підготувала тренер-викладач ДЮСШ №6 – Заслужений тренер України Бенедик Елла Дмитрівна.

На цих змаганнях Єлизавета виборола чотири золоті медалі на дистанціях 50 і 100 метрів вільним стилем, 100 метрів брасом та 200 метрів комплексним плаванням, завоювала дві срібні нагороди на дистанції 400 метрів вільним стилем та у змішаній естафеті 4х50 вільним стилем, а також стала третьою на дистанції 100 метрів на спині.

Мерешко Єлизавета має ліцензію на участь у Паралімпійських іграх в Токіо (Японія) у вересні 2021 року.

Маємо величезні сподівання після такого європейського тріумфу на високі результати у Японії Єлизавети Мерешко та всієї паралімпійської збірної команди України з плавання.

Вітаємо Єлизавету Мерешко та Еллу Дмитрівну з гарним виступом на змаганнях та досягненням високих спортивних результатів!

Джерело: Херсонська дитячо-юнацька спортивна школа №6 Херсонської міської ради | ДЮСШ №6