«Донбас» – «Дніпро» 6:4

3 года назад 0

Тур 8. «Донбас» – «Дніпро» 6:4 (0:2, 2:0, 2:4).

15 листопада 2020 року, в Дружківці відбувся центральний поєдинок 8-го туру чемпіонату УХЛ Паріматч між «Донбасом» і «Дніпром».

Після поразки від «Краматорська» херсонська команда відразу пішла вперед і реалізувала два гольові моменти. У середині 1-го періоду з різницею в 2 хвилини відзначилися форвард і захисник.  Павло Воробйов  вільно увійшов в зону суперника і підстеріг момент для кидка в дальній кут, а  Сергій Афанасьєв  на останній секунді більшості після постріла  Дениса Макарова  випередив на п’ятачку і захисників, і  Олексія Тріфонова . 0:2 – і на першу перерву ми пішли з приємною перевагою.

Після програного першого періоду донеччани все сили кинули в атаку, щоб відіграти пропущені голи. спочатку  Олег Шишлянніков  на першій же хвилині періоду реалізував більшість, а за 10 хвилин  Андрій Бірюков  з невдобної руки зумів обіграти  Олександра Хомутова  і зрівняв рахунок.

Третю двадцятихвилинку донеччани знову почали зі швидкою закинутої шайби – вже на першій хвилині періоду простріл замкнув Шишлянніков, вперше вивівши донецький клуб вперед. Після цього команди обмінялися голами: більшість використав (оформивши хет-трик) все той же Шишлянніков, але відставання до мінімального у «щук» скоротив  Олександр Каракулько , який отримав на хід пас через пів поля і кинув сходу, спіймавши голкіпера на протиході. 

За три хвилини до кінця периоду  Микола Казаковцев  закинув з гострого кута, але за дві хвилини херсонці зняли воротаря і реалізували свою перевагу. За 1:43 хвилини до сирени Афанасьєв знов на добиванні –  5:4 .

Однак за 15 секунд до фінальної сирени  Євгеній Монс  відправив шайбу в пусті ворота і встановив підсумок у матчі –  6:4 .

Головний тренер херсонського «Дніпра»  Дмитро Підгурський  – про гру з «Донбасом»:

— Мне сегодня было очень приятно смотреть за нашей команды. Как ребята блокировали броски, как отдавались игре. Есть у нас проблема в одной линии, не буду говорить в какой. А так – все ребята просто молодцы и я верю в них.

Все шестьдесят минут бегали, как ошалевшие, поэтому они находятся в прекрасной физической форме.

Мы всегда настраиваем на победу. У нас восьмая игра, и мы все мучаемся с одним и тем же. Но сегодня ребята показали прекрасный хоккей. Они молодцы.

Джерело:Новини «Дніпро» – «Дніпро» .