Херсонці знову в переможцях та призерах, але вже на змаганнях «вдома»

3 года назад 0

25 червня 2021 року вперше на Херсонщині в м. Скадовськ відбулись змагання з бодібілдингу, фітнесу та атлетизмуГРАН – ПРІ  «Чорне море» 2021.

Серед початківців та професійних топових спортсменів зі всієї України і навіть Туреччини, херсонські спортсмени  — Михайло Лазор (номінація «атлетік-фізік») та Олександра Воловчик (номінація «Спортмодель»)  посіли  1 та2 місце відповідно.

« Змагаючись н е один рік у різних містах України  та за її межами , отримуючи перемоги та визнання, я завжди  мріяв  прийн яти участь у змаганнях «вдома». І до сьогодні не мав такої можливості. 
Я  безмежно  радий приймати в гості друзів – спортсменів  з різних куточків України  і дуже пишаюся рівнем проведення змагань, за що вдячний організатору – В’ячеславу Головко  голові Херсонської федерації бодібілдингу, фітнесу та атлетизму  UBPF », — каже Михайло Лазор, багаторазовий чемпіон України, чемпіон Європи та Світу.
Олександра Воловчик ділиться: «Емоції переповнюють … все було  продумано до дрібниць: екран, подіум, світло,  я,  я к атлет  отримала вели ке задоволення від позінгу на такій  сцен,   та  атмосфери в цілому. А  підтримка моїх близьких людей була  безцінна! »
Своєю спортсменкою пишається її тренер Марина Запорожець, яка під час урочистостей отримала подяку за значний внесок у розвиток бодібілдингу. 

За словами Марини:  «Проведення цих змагань – це велика праця, яка дозволила вийти на новий рівень розвитку бодібілдингу в області ».
  
Сам В’ячеслав Головко говорить: « Я задоволений результатом, але це тільки початок!  Червона стрічка перерізана, тож запрошуємо всіх до світу здорового та красивого тіла , всіх спортсменів та тих хто бажає ними стати, адже бодібілдинг не має обмежень,  ні  вікових  ні  будь-яких інших.  Залежно від вподобань, к ожен зможе знайти для себе свою категорію , бути здоровим, успішним та щасливим ».
Полина Светлова