«Крижані Вовки» – «Дніпро» 1:4

3 года назад 0

12.12.2020. Тур 17.  «Крижані Вовки» – «Дніпро» 1:4 (0:2, 0:0, 1:2).

«Дніпро»  з перших секунд заволодів ініціативою на майданчику, змусивши  «Крижаних Вовків»  грати другим номером. Уже на третій хвилині вихід сам на сам не реалізував форвард «Дніпра»  Святослав Тимченко.  Господарі, у свою чергу, намагалися гостро контратакувати і до свого фатального меншини «Вовки» провели дві гольові атаки, з якими блискуче впорався  Олександр Хомутов . І вихід один в один  Андрія Анкудінова , і кидки з п’ятачка не стали проблемою для воротаря «Дніпра».

На 10 хвилині «щуки» вийшли вперед. Херсонці здорово використали більшість, розігравши за 50 секунд гольову комбінацію.  Олександр Швецов  прострілює на п’ятак, де на добиванні зіграв  Євген Гасніков.   Кияни одразу ж могли відігратися, але Анкудінов знов не зумів переграти Хомутова.  Богдан Панасенко  тероризує своїми маневрами оборону господарів, але не вистачає якоїсь малості. І все ж гол назрівав, точним кидком в дальню «дев’ятку» в ході швидкої атаки відмітився  Павло Воробйов .

У другій двадцятихвилинці пішов парад послідовних вилучень. «Вовки» мали як мінімум чотири можливості закинути шайбу. Але з усіма гольовими моментами блискуче справлявся голкіпер «Дніпра».
У свою чергу, херсонські хокеїсти мали пару гольових моментів, які не змогли реалізувати Швецов та Панасенко.

На старті третього періоду команди обмінялись закиннутими шайбами. Спочатку «вовки» зусиллями  Сергія Суріна  і Анкудінова змогли відквитати один гол. Але вже за хвилину херсонці знов повернули різницю в дві шайби. Знов у «дев’ятку», знов Воробйов, відмітимо шикарну передачу Панасенка. У «вовків» була можливість закинути другу шайбу, але з кидком  Георгія Кічи  справився Хомутов.
Ближче до середини третього періоду херсонці перехопили ініціативу, внаслідок чого двічі після їх атак «Волков» виручив  Андрій Стельмах.  Але на 52 хвилині він був безсилий після кидка  Олександра Каракулька – 4:1.

Після пропущеної шайби господарі спробували взяти ініціативу в свої руки, але «Дніпро» надійно зіграв в обороні, не подарувавши господарям жодного шансу відігратись, і здобув третю перемогу поспіль. Херсонці повертаються додому для серії відповідальних матчів з командами першої трійки.

Шайби: 0:1  – Гасніков (Швецов – Декало), 09:40;  0:2  – Воробьйов, 15:16; 1 :2  – Анкудінов (Сурін-Хеффернан), 43:21;  1:3  – Воробйов (Панасенко – Каракулько), 44:19; 1:4 – Каракулько (Панасенко – Воробйов)

Крижані Вовки : Стельмах (Макаренко); Жигалов – Фолтін, Неверов – Карпов, Лучніков – Сисоєв, Павлов; Черемнов – Сурін – Панков, Кіча – Андрющенко – Шабанов, Хеффернан – Булах – Анкудінов, Володимирський – Борисов – Курах. Калінічев.

Дніпро:  Хомутов; (Гурко); Дорофєєв – Ратушний, Декало – Чернишенко, Афанасьєв (К) – Матусевич; Швецов – Гасніков (А) – Вішняков, Каракулько- Воробйов – Панасенко, Тимченко – Брага – Целогородцев (А), Мельник – Ганута.

Джерело: Новини «Дніпро» – «Дніпро»