«Зелений стадіон – 2021» на «Призи  Святого Миколая»

2 года назад 0

В м. Олешки 19 грудня 2021 року пройшли Обласні  змагання «Зелений стадіон – 2021» на «Призи  Святого Миколая» з елементами паркового орієнтування. 

У рамках реалізації програми ХОЦФЗН «Спорт для всіх» «Зелений стадіон»:- «Цього разу він співпав зі святом Святого Миколая. І як годиться на свято були й солодкі подарунки для всіх учасників та святкові медалі

Учасники різного віку шукали в лісі контрольні пункти. Для цього вони по винні вміти орієнтуватися на місцевості, читати карт у і користуватися компасом. Тому що, с портивне орієнтування є видом спорту, в якому учасник змагань за допомогою сп ортивної карти і компаса повинен якнайшвидше подолати дистанцію, відвідавши певну кількість точок, які влаштовані на місцевості, — контрольних  пунктів. Це розумне поєднання фізичних і розумових навантажень, елементи творчості в рішенні логі чних завдань, розвиток пам’яті, спостережливості,   просто рової орієнтації, уваги, уяви, в міння орієнтуватися в складних ситуаціях , причому однакову «відповідь» на них можна отримати різними шляхами .

Однак учасники виконували завдання індивідуально (дистанція за вибором) через заборону скупчення людей під час пандемії коронавірусу. Через карантинні обмеження організатори вирішили провести змагання саме в такому форматі.

Кожен учасник змагань отримав солодкий приз та пам’ятну медаль від Святого Миколая а переможці змагань отрима ли ціні подарунки .