У Комишанському старостинському окрузі порядок охороняють 150 вартівців

2 года назад 0

Геологів, Куйбишеве, Приозерне, Комишани – у населених пунктах Комишанського старостинського округу варту несуть 150 добровольців. Населення проти нічного освітлення вулиць, тож добровольці «Муніципальної варти» патрулюють вулиці користуючись ліхтариками. Випадків мародерства у населених пунктах не було зафіксовано.

Староста округу Катерина Рогова каже, що у Комишанах немає сирени сповіщення повітряної тривоги, тож, староста слідкує за інформуванням й у випадку небезпеки телефонує до монастиря та церкви, які набатом сповіщають людей про небезпеку.

Оскільки Комишанський округ – це рибний край, місцеві мешканці виготовляють котлети, які разом з іншими продуктами харчування відправляють нашим захисникам на передову та пораненим у шпиталь. Також Катерина Рогова організувала доставку хліба. Питної води немає, люди користуються або кип’яченою, або вимороженою.

Є потреба у забезпеченні молоком, адже в окрузі багато дітей від 6 місяців, тож староста просить людей, в яких є корови чи кози ділитися.

На будівлі старостату майоріє синьо-жовтий.