В передмісті Херсона розслідують ремонт доріг

5 лет назад 0

Херсонські поліцейські розслідують факт можливого привласнення бюджетних коштів при ремонті доріг в приміській Зеленівці. Справу розглядає Херсонський міський суд. Про це повідомляють “Херсонські факти”.

Протягом 2017-2018 років між Зеленівською селищною радою та ТОВ “Епоха” були укладені договори на проведення ремонту асфальтного покриття трьох вулиць. При цьому, як з’ясували правоохоронці, на двох вулицях роботи були проведені неналежним чином (на дорожньому полотні були тріщини), а ще на одній вулиці взагалі немає асфальтового покриття. На думку поліцейських, це може свідчити про відсутність контролю за використанням бюджетних коштів посадовими особами Зеленівської селищної ради.

Суд надав поліцейським доступ до документів по проведеним роботам, які зберігаються в Зеленівськіӣ селищній раді.

Нагадаємо, як повідомляли “Херсонські факти”, до 14 вересня під домашнім арештом буде знаходитися керівник ТОВ “СБС” – підприємства, яке виконувало капітальні ремонти на замовлення зазначеноі вище селищної ради. Він підозрюється у привласненні бюджетних коштів.

Депутатом Херсонської міської ради від Зеленівки є екс-директор відділення банку з російським капіталом ПАТ “Промінвестбанк” Рубан Руслан Іванович (“Самопоміч”, позафракційний). На позачергових парламентських виборах Рубан підтримував кандидата в народні депутати по 183 виборчому округу від політичної партії “Сила і честь” Бутрія Дмитра Стефановича, в.о. голови Херсонської ОДА.