Комплекс меншовартості чи ознака неосвіченості херсонських чиновників?

7 лет назад 0

Наша улюблена Херсонщина це – перлина світового рівня. Її неможливо ні з чим порівняти. 

Взяти, наприклад, озеро Сиваш. Його слава пов'язана з рідкісними природними особливостями цього водного басейну. Більше тисячі років проводилися на Сиваші сольові промисли, і вивозили цю сіль навіть до Японії і в Єгипет. Чи варто порівнювати наше озеро із Метвим морем? Про це розмірковує каховський журналіст Олег Батурін на своїй сторінці у «Фейсбук».

"Є щось глибоко провінційне в порівнянні Сиваша з Мертвим морем, що зустрічаєш час від часу в статтях журналістів і захоплених розповідях чиновників.

Як на мене це ще ознака неосвіченості. Бо як можна порівнювати непорівнювані речі — фантастичні пейзажі Мертвого моря на фоні гір і фантастичні пейзажі нашого Гнилого моря — як ще називають Сиваш — на фоні степів?

І навіщо Сиваш узагалі з чимось порівнювати?"

Для довідки . Компле?кс меншовартості — прояв непристосованої структури особистості, що страждає від відчуття переваги оточуючих над нею. Комплекс виникає внаслідок помилок чи невдач і суттєво впливає на поведінку людини.                                                                                                            Фото: azovskoe-drugba.com.ua