На півдні України відбудеться фестиваль повітряних зміїв

6 лет назад 0

З 15 по 21 травня 2018 року біля села Трихати Миколаївського району Миколаївської області пройде Міжнародний фестиваль повітряних зміїв Tryhutty International Kite Festival-2018 , з головною подією 19 та 20 травня на березі річки Південний Буг .

Вдруге в історії незалежної України відбудеться фестиваль повітряних зміїв зі статусом “міжнародний”! Головними гостями фестивалю стануть фахівці світового рівня з повітряних зміїв з країн Європи та Азії.

У програмі фестивалю буде представлено запуск різноманітних, найвидовищніших і найяскравіших повітряних зміїв з різних куточків світу, яких ще не доводилося бачити в Україні. Професійні педагоги презентують майстер-клас із власноручного створення повітряних зміїв для бажаючих долучитися до основ змієнавтики – науки про виготовлення і запуск повітряних зміїв.

На відкритому повітрі біля села Трихати розгорнеться феєричне дійство у колоритному національному стилі, а саме концертно-розважальна програма за участю зіркових груп та талановитих колективів співу та танцю, ігри, конкурси, ярмарок hand-made та національної кухні, різнобарвні арт-об`єкти, тантамарески та багато іншого.

Виступатимуть:

19 травня  – діджей-арт шоу від міжнародного лейблу ARMADA MUSIC.
20 травня  – зірка української естради Світлана Тарабарова.

Культивування у свідомості людей принципів мирного життя на планеті, сімейних цінностей, толерантності, дружелюбності, згуртованості навколо спільної ідеї – це запорука розвитку громадянського суспільства та зростання успішних поколінь.

Вхід на територію фестиваля вільний!

Офіційний сайт фестивалю: http://www.kitefest.info