Як два «борці з українським нацизмом» убили п’ятеро людей у окупованій частині Херсонської області

1 неделя назад 0

Російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно загинула”.

Російські окупанти на Херсонщині російські окупанти розстріляли колаборантку Любов Тимчак. 

Про це на своїй сторінці в соцмережі журналіст та блогер Денис Казанський.

За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно загинула”. Проте насправді окупанти їй “віддячили” за підтримку.

“Спробуйте вгадати, як саме "трагічно загинула" на Херсонщині гауляйтер села Абрикосівка Любов Тимчак. Правильно її розстріляли "російські визволителі", яким вона пішла служити. Росія віддячила за підтримку”, — написав блогер.

За даними видання серед убитих – мирні жителі, включаючи голову окупаційної адміністрації та військовослужбовці ЗС РФ.
65-річну Валентину Старченка знайшли у житловому будинку у селі Подо-Калинівка Херсонської області 23 квітня. Жінку розстріляли у живіт, після чого підпалили хату.

У селі Абрикосівка ударами прикладів по голові забили голову окупаційної адміністрації села 54-річну Любов Тимчак та російського військовослужбовця 40-річного Олексія Глініна. Будинок із трупами теж підпалили.

Ще двох людей в Абрикосівці розстріляли — 32-річного місцевого жителя Сергія Шуваєва та військовослужбовця ЗС РФ, чию особу не встановлено. Тіла теж підпалили.

24 квітня за підозрою у цих вбивствах затримали двох військовослужбовців ЗС РФ, 34-річного Олександра Осипова і раніше неодноразово засудженого 36-річного Олександра Кайгородцева (на фото). Але швидко зам'яли, і кримінальні справи не порушені.