Стали відомі фіналісти національного відбору Євробачення

7 лет назад 0

Першими двома фіналістами…

"Сальто назад" отримали максимальний бал від журі — 8 балів. Колективу дала 8 балів Джамала та Андрій Данилко. 7 балів отримали від Костянтина Меладзе. Це забезпечило перша місце", — повідомляє UA:Перший.

Глядачі віддали 1 бал Laliko, 2 бали — Monochromea, 3 бали — LUMIERE, 4 бали — MamaRika, 5 балів — СКАЙ, 6 балів — Сальто Назад, 7 балів — Арсен Мірзоян і 8 балів від глядачів, максимальну оцінку отримує TAYANNA

В ході першого півфіналу нацвідбору на Євробачення-2017 від України виступали вісім конкурсантів, імена яких визначилися за результатами жеребкування, що відбулося 20 січня: СКАЙ, Рома Веремейчик і група LUMIERE, Monochromea, Laliko, Сальто Назад, MamaRika, TAYANNA і Арсен Мірзоян.

Два інші півфінали відбудуться 11 та 18 лютого. У кожному з цих півфіналів виступлять по вісім виконавців. Ім'я артиста, який навесні представить Україну на пісенному конкурсі, визначиться у фіналі – 25 лютого.

Система голосування на національному відборі залишається такою ж, як і в минулому році: журі виставляють учасникам бали, глядачі голосують шляхом SMS, після чого бали від суддів і глядачів підсумовуються.