Будьте обережними за кермом, не залишайте без нагляду авто та тримайте міцніше сумки — кримінальна хроніка Херсонщини за минулу добу

6 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 539 заяв і повідомлень, серед яких 149 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 2 ДТП, внаслідок яких 1 людина загинула, 1 отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 76 протоколів, з них 6 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Новокаховський відділ поліції звернулась 62-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що невідомий чоловік відкрито, шляхом ривку заволодів сумкою, в якій знаходилися гроші в сумі 400 грн та мобільний телефон "Fly". За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 186 КК України «Грабіж». Проводяться заходи зі встановлення місцезнаходження та затримання підозрюваного.

В єдиний центр 102 поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 58-річного херсонця. Чоловік розповів, що вночі невідомі проникли в його автомобіль «Мерседес», звідки скоїли крадіжку  акумулятора та інструментів. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області