Довести провину нетверезого водія, що збив на переході волонтерку, допоможуть свідки

7 лет назад 0

Поліція Херсона досі шукає свідків, які б змогли допомогти відновити всі деталі трагедї, що сталася 29 травня о 22:30 на перехресті Поповича-Перекопської.

читайте більше тут:  У Херсоні поліція впродовж 20 хвилин затримала водія, який збив жінку(ФОТО)

Нагадємо, що в цей день під колесами TOYOTA Avensis опинилася 24-річна дівчина, Олена Югай, керівник студентського волонтерського центру "Власний вибір", що функціонує при Херсонському держуніверситеті. О 22:30 після зіткнення на нерегульованому пішохідному переході водій покинув її з важкими травмами. І хоча він був затриманий поліцією через 20 хвилин, утім дівчині допомогти медики вже не встигли.

На часі, поліція не тільки висловлює співчуття рідним та близьким, але й звертається із проханням по допомогу до можливих очевидців. Встановлення провини водія вимагає показів свідків:

З метою встановлення всіх обставин пригоди та об’єктивного розслідування факту ДТП, слідче управління ГУНП в Херсонській області звертається з проханням до очевидців дорожньо-транспортної пригоди зателефонувати за номером (050) 69-81-125 (старший слідчий Шаповал Сергій Анатолійович) або «102». Анонімність гарантується, — повідомдяють у відділі комунікації поліції Херсонської області.