Життя за метал: у Херсоні безхатька заживо засипало у кар»єрі

6 лет назад 0

На вулиці Ракетній у Херсоні перехожий виявився свідком трагедії: буквально на його очах в покинутому кар'єрі купа землі звалилася прямо на іншого чоловіка, і поховала його під своєю вагою.

Прибулі на місце співробітники міського відділу Національної поліції з'ясували, що загиблий відкопав в кар'єрі яму для пошуків брухту для здачі в скупку.

Зарився він глибоко, але грунт обвалився і накрив чоловіка з головою. Потерпілий просто задихнувся, не зумівши вибратися звідти самостійно.

У поліції встановили, що загиблий — 57-річний житель села Правдине Білозерського району області. Як він опинився в Херсоні, ще належить з'ясувати, але швидше за все приїжджий просто жебракував — збір вторсировини є традиційним «промислом» неприкаяних бомжів.

У таких кар'єрах або в руїнах вони частенько і гинуть — то шар землі їх накриє, то стіна або плити перекриття на голову обваляться. Однак загибель побратимів по «ремеслу» інших шукачів не зупиняє — адже руїни і кар'єри у нас ніяк не охороняються, і вхід туди зазвичай вільний.

Ось тільки за вільний вхід відвідувачі часто-густо розплачуються якщо не здоров'ям, то життям.