Керівника райподаткової у Херсонській області затримали на хабарі

7 лет назад 0

Керівника одного з районних відділень податкової інспекції у Херсонській області затримали під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 1 тис. долл. США. Про це передає прес-служба прокуратури Запорізької області.

"Сьогодні, 24 травня, слідчими прокуратури Запорізької області спільно із працівниками управління СБУ в Запорізькій області, управління внутрішньої безпеки головного управління ДФС України в Запорізькій області під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 1 тис. долл. США в порядку ст. 208 КПК України затримано керівника одного з районних відділень податкової інспекції у Херсонській області", — йдеться у повідомленні.

Зазначену неправомірну вигоду посадовець отримав за невжиття заходів щодо притягнення депутата однієї з районний рад Херсонської області до відповідальності за надання нібито недостовірної інформації у декларації майнового стану.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, затриманому готується повідомлення про підозру, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.