Кривава ДТП на Херсонщині: 1 людина загинула, ще 5 травмовані

5 лет назад 0

Упродовж 23 січня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 404 заяви і повідомлення, серед яких 98 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 3 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 1 особа загинула,  5 осіб травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 73 адміністративні протоколи,  з них 5 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Нововоронцовське відділення поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя. Чоловік розповів, що вночі з його сараю невідомі особи викрали два пристрої для подрібнення зерна. Сума збитку складає 10000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

У Високопільському районі  під час поверхневої перевірки у 21-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили суху подрібнену речовину рослинного походження, схожу коноплю, вагою близько 300г. Вилучене направлено на дослідження. За даним фактом проводиться перевірка.

В Верхньорогачицьке відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці біля магазину знаходиться невідомий чоловік з предметом, схожим на пістолет. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясували, що 38-річний місцевий житель демонстрував перехожим саморобну зброю. Під час особистого огляду у нього вилучили предмет, зовні схожий на саморобний пістолет шомпольного типу. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Вилучене направлено на дослідження.

         Відділ комунікації поліції Херсонської області