На Херсонщині поліція повернула додому неповнолітню втікачку

5 лет назад 0

Увечері 30 серпня в Дніпровське відділення поліції звернулись батьки 16-річної мешканки селища Зеленівка. Вони розповіли, що 27 серпня їх донька сказала, що йде на день народження до знайомої, та досі не повернулась. Пошукові заходи тривали до ранку. Наразі дівчина повернута батькам. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В першу чергу правоохоронці встановили коло друзів дівчини та поспілкувалися зі знайомої зниклої, але ніхто не знав про її місцезнаходження. До пошуків неповнолітньої був залучений особовий склад Дніпровського відділення поліції та відділу ювенальної превенції обласного главку поліції. Також були орієнтовані авто та піші патрулі поліції, інформація про розшук була розміщена в соціальних мережах.

Близько опівночі під дописом з орієнтуванням з’явився коментарій жінки, яка написала, що бачила біглянку в м. Олешки. До пошуків дівчини терміново долучились працівники місцевого відділення поліції і під ранок її знайшли вдома у нової подруги.

За словами начальника відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослава Шанька, з дівчиною все було добре і жертвою злочину вона не стала. Наразі її доставили додому. З родиною проведені профілактичні бесіди. Також, вирішується питання про складення адміністративних матеріалів за ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей».