На Херсонщині за добу сталося 5 ДТП з двома загиблими

6 лет назад 0

Осінь, ранній присмерк, туман та слизька дорога роблять свою справу — в області сталося 5 дорожньо-транспортних пригод. — повідомляє поліція.

Внаслідок аварій  двоє людей загинули та 3  бул и  травмован і.  За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції  скла ли  5 9  протокол ів , з них  3   —  за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

 

Так, у Великоолександрівському районі близько 08:00 47-річний місцевий мешканець, керуючи мопедом "Pilot PL50L" по автодорозі В.Олександрівка — Біла Криниця, за попередніми даними не впорався з керуванням та здійснив з'їзд в кювет. В результаті чоловік не втримався на мопеді і під час падіння вдарився головою об пеньок від спиляного дерева. Внаслідок отриманої травми мопедіст помер на місці пригоди. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

 

На території Каховського району 45-річний житель Миколаївської області близько 05:40, керуючи автомобілем «ВАЗ-2104», на 289 км а/д Одеса-Мелітополь відволікся від керування та здіснив наїзд на 84-річного велосипедиста. В результаті ДТП пенсіонер від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

 

Відділ комунікації поліції Херсонської області