На Херсонщині знайшли розчленоване тіло в 4-х мішках – деталі розслідування

7 лет назад 0

Ми повідомляли про те, що вчора, 7 вересня, на території дачного кооперативу, що розташований між містами Нова Каховка і Таврійськ, поблизу берега у воді виявили чотири мішки з фрагментами тіла.

На сьогодні відомо деякі деталі.

Загальною складністю, правоохоронці виявили в річці чотири мішки з верхніми і нижніми кінцівками чоловіка років 40-50. Татуювань або слідів прижиттєвих поранень і травм на них немає. М'ясо з тіла зрізали якимось гострим предметом (ймовірно, обробним ножем), а кістки перепиляли пилкою.

Однак голова і тулуб загиблого поки не знайдені, що ускладнює ідентифікацію тіла.

Неможливо також зняти відбитки пальців: після 5-7 денного перебування у воді шкіра стала відставати, і тепер експерти спробують її зміцнити за допомогою хімікатів. Лише після цього з неї можна буде спробувати провести дактилоскопію невідомого, звіривши «пальчики» з базою даних МВС України.

Зараз поліцейські перевіряють, чи не може належати розчленоване тіло кому-небудь зі зниклих безвісти. Проводиться також подвірний обхід будинків та опитування місцевих жителів — можливо, хтось із них бачив, скидання мішків з частинами тіла, або невідомих, підозрілих людей, біля даного місця.

Та от вбивця й сам загиблий можуть і не бути новокаховчанами: частини тіла могли привезти з будь-якого іншого прибережного населеного пункту, і скинути у воду якомога далі від місця злочину, щоб ускладнити роботу слідства.