Поліцейські затримали жителя Скадовського району, який до смерті забив односельця через бутель зі спиртним

5 лет назад 0

Подія сталася в одному з сіл Скадовського району. У відділення поліції звернулася жінка і повідомила, що прийшла провідати 59-річного сусіда і виявила його мертвим. На місці працювала слідчо-оперативна група. За висновком судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала внаслідок травматичного шоку та переломів ребер. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції опитали жителів села та найближчих сусідів потерпілого. Зі слів людей, востаннє чоловіка бачили в компанії 32-річного односельця, вони разом часто вживали алкогольні напої. Також знайома загиблого пригадала, що бачила бійку між чоловіками.

Працівники поліції опитали підозрюваного і він підтвердив, що того дня був в гостях у потерпілого. Конфлікт виник через те, що господар нібито приховав від гостя бутель з алкоголем, який вони купували разом.

Наразі збирається доказова база, тривають слідчі дії. Підозрюваного затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. За скоєне зловмиснику може загрожувати від 7 до 10 років ув’язнення.