Поліція Херсонщини повідомила про злочини, які сталися упродовж минулої доби

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 520 звернень, серед яких 99 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 3 дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, в результаті яких 6 чоловік отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 120 адміністративних протоколів, з них 6 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Скадовське відділення поліції звернулась 41-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що в її будинок проник невідомий злодій та викрав золоті вироби. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 35-річна херсонка. Жінка розповіла, що під час проїзду в тролейбусі невідомий зловмисник викрав у неї мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.

В Олешківське відділення поліції звернулась 68-річна жінка. Вона розповіла, що домовилась про проведення ремонтних робіт у своїй квартирі. Пенсіонерка оплатила завдаток у сумі 4000 гривень. Проте жінка, яка повинна була робити ремонт, перестала відповідати на дзвінки. За даним фактом проводиться перевірка.