Поліція Херсонщини радить водіям бути уважними під час керування транспортним засобом

4 года назад 0

Упродовж вихідних днів на Херсонщині сталося кілька дорожньо-транспортних пригод з постраждалими. Так, з 27 по 28 червня на автодорогах Херсонщини поліцейські оформили 3 ДТП з потерпілими, в результаті яких один чоловік загинув, двоє неповнолітніх отримали травми.

Так, 27 червня близько 23:20 до поліції надійшло повідомлення, що у Херсоні в ДТП загинув 25-річний житель Голої Пристані. Поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «БМВ 525», рухаючись по Бериславському шосе в напрямку ТРЦ, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням, з’їхав у кювет, де кілька разів перекинувся та зіткнувся з деревом. В результаті ДТП водій від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події.

Того ж дня в Каланчацькому районі водій автомобіля «FORT SIERRA», здійснюючи поворот ліворуч, не надав переваги в русі мопеду, який рухався у зустрічному напрямку, в результаті чого сталося зіткнення. В результаті ДТП 17-річний водій мопеда з різними травмами госпіталізований до лікарні.

В Херсоні сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілою. Близько 14:20 на розі вул. Кременчуцька та вул. Молодіжна водій автомобіля «ВАЗ 2109» скоїв наїзд на 10-річну дівчинку, яка перебігала проїжджу частину в невстановленому місці. З різними тілесними ушкодженнями дівчинку доставили в обласну дитячу лікарю. За усіма фактами поліція проводить розслідування.

Шановні учасники дорожнього руху! Поліція радить вам бути уважними за кермом та неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Бережіть себе.

Відділ комунікації поліції Херсонської області