В Білозерському районі поліція»по гарячих слідах» затримала підозрюваних у скоєнні грабіжу

6 лет назад 0

В чергову частину Білозерського відділення поліції звернулась жителька одного з населених пунктів району. Жінка розповіла, що вночі до кіоску, де вона працює продавцем, підійшли двоє невідомих чоловіків. Поки один із незнайомців відволікав її розмовами, інший в цей час викрав із морозильної камери усі продукти.

На місце події виїхали екіпаж групи швидкого реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Жінка описала поліцейським прикмети зловмисників і правоохоронці впродовж двох годин встановили осіб причетних до скоєння злочину.

Як розповів виконуючий обов’язки заступника начальника Білозерського відділення поліції Чермен Тускаєв, підозрюваними виявились раніше судимі за скоєння крадіжок двоє місцевих жителів. Зловмисників затримали за місцем проживання. В ході огляду їх помешкання поліцейські знайшли та вилучили викрадені продукти.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України "Грабіж" (карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років). Затримані перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів на території району та обласного центру.

Відділ комунікації поліції Херсонської області