В Херсоні затримали підозрюваного у двох пограбуваннях

6 лет назад 0

Ввечері, приблизно о 21:30, у Дніпровське відділення поліції звернувся 24-річний херсонець. Він розповів, що навпроти університету до нього підійшли двоє невідомих. Один з них побив заявника і відібрав у нього мобільний телефон та гроші. Через 20 хвилин надійшла аналогічна заява від 19-річного хлопця, у якого один з невідомих відібрав зарядний пристрій.

Потерпілі описали прикмети зловмисників. Орієнтування були передані пішим патрулям та екіпажам патрульної поліції Херсонської області. Патрульні поліцейські разом із заявником перевіряли територію торгівельного центру і потерпілий упізнав зловмисника та його друга. На місце прибула слідчо-оперативна група Дніпровського відділення поліції.

Як повідомив заступник начальника слідчого відділення Дніпровського відділення поліції Денис Лелюк, у 18-річного хлопця, якого упізнав заявник, поліцейські вилучили усі речі потерпілих. Другу зловмисника лише 17 років. Підозрюваний пояснив, що мобільний телефон та зарядний пристрій потерпілих він нібито придбав у незнайомого.

Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років).

Відділ комунікації поліції Херсонської області